Mosógép fűtőszál kiszerelése, kiszedése, cseréje, javítása

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A mosógépeknél eltérő helyeken található a fűtőszál, hisz többféle gyártótól, többféle és modell létezik. A fűtőbetét elhelyezkedése változhat, hogy elöltöltős vagy felültöltős a mosógép.

A mosógép fűtőszál cseréje, javítása, kiszerelése, kiszedése, nem olyan bonyolult dolog. A hiba jelenség egyszerű nem melegíti fel a vizet az mosógép üstjében, így a mosás nem hatékony. A vásárlás előtt érdemes kimérni műszerrel, hogy jó a fűtőelem vagy nem.

A fotóra klikkelve nagyobb méret!

Mosógép fűtőszál csere

Hogyan cserélje ki a mosógép fűtőszálat:

  1. Húzzuk ki a hálózati kábelt a konnektorból, mindenképp áramtalanítsuk a mosógépet a balesetveszély miatt. A vízbefolyást zárjuk el a vízbefolyó-kiálláson.
  2. Távolítsa el a borítást, ahol fellelhető a fűtőszál.
  3. Vegye le a csatlakozásokat illetve a hőmérsékletérzékelőt (termosztát) a fűtőszálról (fotózza le, hogy, hogy volt bekötve).
  4. Speciális kulccsal tekerje ki a felfogató csavart.
  5. Vegye ki a rossz fűtőszálat a helyéről.
  6. Helyezze be az új fűtőbetétet és rögzítse a fűtőszál pozícióját speciális kulccsal.
  7. Tegye vissza az Ön fotója alapján a csatlakozásokat és a hőmérsékletérzékelőt (termosztát) a fűtőszálra.
  8. Tegyük vissza a borítást a mosógépre a biztonság végett.
  9. Üzemelje be a készüléket, vízbefolyás illetve áram alá helyezés.
  10. Próbamosás üresen. Nézze meg egy idő múlva, hogy meleg a víz, vagy nem (a megtekintés során kapcsolja ki a készüléket).

Baloldalon található Háztartási Gép ALKATRÉSZ Webáruház fotóra kattintva vadonatúj fűtőszálat vásárolhat, alkatrész-specialistáktól.

A fotóra klikkelve nagyobb méret!

Mosógép fűtőszál termosztát

Minden mosógépnél más és más a szétszerelés, javítás és az alkatrészek is. Mindenképp a fűtőszál beszerzése előtt érdemes a készülék adattábláján lévő adatok alapján elindulni, amiben egy szakkereskedő tud segíteni. Ha bármilyen nehézsége van a javítással kapcsolatban, akkor forduljon mosógépszerelőhöz.

A megadott információk csak tájékoztató jellegűek. A honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget az esetleges problémákért, és a balesetek miatt.

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás