Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Weblapunk használatakor Ön elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a weboldal üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerül rendezésre.
A weboldalon nincs regisztráció, így nem tárolunk semmilyen felhasználói adatot. A weboldalon található reklámok, hirdetések sem tárolnak semmilyen adatot, ami a felhasználóval kapcsolatos. A weboldalon ingyenesen közzétett cikkek, információk nem helyettesítik a szakszerű szervizelést és tanácsadást. Az Ön felelőssége, hogy az itt olvasottakat hogyan értelmezi és hasznosítja. A honlapon található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért, hátrányokért és balesetekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Szerzői jogok

A weboldal teljes terjedelmében Fehér Zsolt E.V. szellemi tulajdona, szerzői jogvédelem alatt áll.  A weboldalon megtalálható információk, leírások, adatok, fotók, képek és videók kizárólag saját felhasználás céljából menthetőek el illetve nyomtathatóak ki. A weboldal teljes vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény foglaltak szerint fogalmazódott meg.

 

Üzemeltető, szolgáltató:

Fehér Zsolt E.V.
Adószám: 60450119-2-42
EU Adószám: HU60450119
Egyéni vállalkozói nyilvántartási szám : EV-20876969
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-60682/2012.
E-mail: info@shopx.hu
Weboldal url: www.haztartasigep.netlap.info