Hűtőszekrény láb

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A legtöbb dolog a világon, lábakon áll, igaz ez a háztartási gépekre is, vagy tartani kell őket, mint például egy hajszárítót vagy meg van magába és lábakon áll, ilyen például a mikrosütő, a mosógép és a hűtőszekrény is. Általában ezek a lábacskák láthatatlanságba burkolóznak, szerepük azonban koránt sem csekély.

A hűtőgépek esetében például, ha rosszul vannak beállítva a lábak, akkor a rezgések miatt a hűtő zajszintje nagyban megemelkedik, ami pedig a termékcsalád egyik legkényesebb jellemzője, hiszen koránt sem mindegy, hogy az éjszaka közepén milyen erős hangon muzsikál is a gépünk. A hűtőszekrény az egyetlen olyan háztartási eszköz, amely a nap 24 órájában áram alatt van, így esetében különösen fontos minden részlet, így a lábak is, illetőleg azok jó beállítása.

Hűtőgép láb

Sokat azért nem kell szenvedni vele, mert a gyári beállítások elvileg jók, így csak annyi a dolgunk, hogy bepasszintsuk a készüléket a rendeltetési helyére és ezzel vége. Ennél a passzintásnál azonban lehetnek gondok, pontosabban egyetlen dologra kell vigyázni, de arra nagyon, hogy túl sokat ne húzogassuk a hűtőszekrényt, mert nehéz súlya miatt akár ki is törhet a lába és ilyenkor bizony bajban vagyunk.

Pótlábat beszerezni nem nehéz dolog, viszont a cserét koránt sem lehet kényelmesnek nevezni, pontosan a készülék nehéz súlya miatt. Nem árt, ha egy láb kiesik, rögtön négyet venni helyette, mert ha megdöntjük az olykor 80, olykor 200 kilós terméket könnyen lehet, hogy a maradék három láb is követi az előző példáját, így ha nem készülünk fel kellőképpen, vehetünk egy újabbat.

Hűtőszekrény láb beszerzését megteheti a bal oldalon található Háztartási Gép Alkatrészek fotóra klikkelve.

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás