Hűtőgép ajtó fogantyú, hűtőajtó kilincs beszerzése, cseréje

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Bizonyára azért tévedt erre a weboldalra mert kiszeretné cserélni a hűtőgépének az ajtó fogantyúját. Jó helyen jár.

Többféle ok miatt is sor kerülhet a cserére, például eltörik a régi hűtő ajtókilincs, vagy egyszerűen elszíneződik a műanyag, így esztétikailag nem szép. Kétféle megoldást kínálunk Önnek, hogy újra teljes értékben működjön újra a hűtőszekrénye, gyári illetve univerzális ajtókilincs cseréje.

Gyári hűtőgép ajtókilincs:

Egy-az-egyben ugyanaz a fogantyú mint a régi, így annyi az egész, hogy kicseréli a régit.

Gyári hűtőgép ajtókilincs

A csavarosan felszerelhető megoldás által ez nem okoz nagy szaktudást, így akár egy háziasszony is könnyedén megoldja egy kis műszaki érzékkel.

Vásárlási lehetőség webáruházban:

Gyári hűtőszekrény ajtókilincs: hutogep-alkatresz.dvdx.hu

 

Univerzális hűtőszekrény ajtófogantyú:

Itt némi műszaki affinitás szükségeltetik, hisz az univerzális kilincsen állíthatóak a csavarok távolsága. Ellenben ez sem nehéz szerelés, hisz negyedóra alatt kicserélhető a régi kilincs az újra. Az univerzális ajtókilincs praktikus megoldás ha már a gyári verzió nem beszerezhető, illetve ez olcsóbb megoldás is lehet a hűtőszekrény ajtókilincs lecseréléséhez.

Az univerzális típusból két verzió létezik: egyenes és hajlított verzió

01. Hajlított verzió: csak barna színben kapható. Méret: 197x73mm. Luktávolság egymástól: 81mm – 163mm. A csomag tartalma: fogantyú,  2 db csavar, 2db csavartakaró lemez. A pontos méreteket a fotón megtekintheti.

uni-kilincs3 Nagyobb méretért klikk a fotóra!

Vásárlási lehetőség webáruházban:

Barna színben: univerzális hűtőgép ajtó fogantyú: http://haztartasi-gep-alkatresz.shopx.hu/…/hutogep-ajtofoganytyu-197x70mm.shopx

 

02. Hajlított gömbölyű verzió: csak fehér színben kapható. Méret: 188x80mm. Luktávolság egymástól: 82mm – 163mm. A csomag tartalma: fogantyú,  2 db csavar, 2db csavartakaró lemez. A pontos méreteket a fotón megtekintheti.

uni-kilincs4

 

Vásárlási lehetőség webáruházban:

Fehér színben: univerzális hűtőgép ajtó fogantyú: haztartasi-gep-alkatresz.shopx.hu/…/hutogep-ajtofoganytyu-199x73mm.shopx

 

03. Egyenes verzió: fehér színben kapható. Méret: 187x63mm. Luktávolság egymástól: 93mm – 167mm. A csomag tartalma: fogantyú,  2 db csavar, 2db csavartakaró lemez. A pontos méreteket a fotón megtekintheti.

Nagyobb méretért klikk a fotóra!

Vásárlási lehetőség webáruházban:

Fehér színben: univerzális hűtőgép ajtó fogantyú: http://haztartasi-gep-alkatresz.shopx.hu/…/hutogep-ajtofogantyu-ajtonyito-187x63mm.shopx

Reméljük sokat segítettünk ezzel a bejegyzéssel és a hűtőgépe újra a régi és tökéletesen nyitható az ajtaja.

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás