Hűtőgép zöldségtartó

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Nyomtatás
A hűtőgép zöldségtartó rekesz nagy változásokon ment keresztül az utóbbi években a klasszikus műanyag dobozok szép lassan egészen speciális megoldásokat könyvelhettek el maguknak. Az innováció fontos részét képezi ez, mivel arra irányul, hogy minél tökéletesebb körülmények között lehessen hűteni a zöldségeket.

Hűtő zöldségtartóknak több változatuk is ismert, az egyik pár fokkal magasabban tartja a hőmérsékletet, ezzel igyekezvén az ideális feltételeket megteremteni a zöldségeknek. A másik ennél is profibb megoldás a páraszabályozóval ellátott rekesz, amely így nem csak a jobb hőmérséklettel, de a tökéletes pártartalom biztosításával is azt szolgálja, hogy minél tovább frissek maradjanak ezek a vitaminban gazdag élelmiszerek.

Hűtőgép zöldségtartó

A leggyakoribb megoldás azonban a mai napig, a klasszikus fiók, amely semmi extrát nem nyújt, csupán kényelmes elhelyezést kínál a növényeknek. Ezeknek a műanyag „dobozoknak” lényegében két változata van, az átlátszó és a fehér színű. Az utóbbi talán annyiból szerencsésebb, hogy már kívülről lehet látni mi is van benne, a döntés teljesen esztétikai szempont alapján történik, mindenki azt választja, ami neki tetszik.

Meghibásodásról nem igazán beszélhetünk, a csere egyetlen oka higiénia lehet, vagyis, ha hosszú évekig pakoljuk és pakoljuk a rekeszt, akkor egy idő után beveszi a szagokat, elszíneződik stb., vagy egyszerűn már nem lesz olyan kellemes érzés a használata. Természetesen a rosszul megpakolt vagy egy baleset következtében el is törhet, megrepedhet a zöldségtartó. Ha bekövetkezik ez a pillanat, akkor semmi gond, hiszen kompatibilitással nem lesz baj, gyorsan és egyszerűen tudunk beszerezni hűtőszekrény zöldségtartó fiókot.

Zöldségtartó fiók beszerzését megteheti a bal oldalon található Háztartási Gép Alkatrészek fotóra kattintva.

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás