Mikrohullámú sütő gomb

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Ha a mikrohullámú sütők gombjára gondolunk, akkor egy viszonylag nagy méretű dologra asszociálunk, amit mélyen be lehet nyomni a készülék testébe és ennek hatására kinyílik az ajtó. Ez az egyen gombja a sütőknek, amellyel valamikor 25 évvel ezelőtt a hazai piacra is bekerültek, azóta azonban már számos változatban érhetők el.

Formáját és használatát tekintve is sokféle megoldás létezik, kezdve a téglalaptól a gömbölyűig, az elforgathatótól, a nyomógombon át a mostanság megjelenő érintőszenzoros eszközökig. Legyen bármilyen is a formája viszonylag erős igénybevételnek van kitéve, főleg akkor, ha nem agglegényházba, hanem családhoz kerül a mikró, mert nagy általánosságban elmondható, hogy mindenki ebben melegíti a reggelijét és az elkészült ebéd vagy vacsora sem a sütőben lesz újra felmelegítve – érthető módon – hanem a gyorsaságáról híressé vált mikrohullámú sütőben.

Mikrohullámú sütő gomb

A sok nyomkodás következménye a meghibásodás, de ebben az esetben is igaz, hogy ha elromlik egy aprócska összetevő, attól nem kell lecserélni az egész készüléket, már ha nem akarjuk teljesen feleslegesen költeni a pénzünket. Azonban ha ki akarjuk cserélni a meghibásodott vagy eltört gombot, akkor vagy vigyük az egész készüléket vagy írjuk fel egy papírra a márka modellszámát, hogy valóban a megfelelő alkatrészt vásároljuk meg. Azért magát a gépet vinni jobb, mert valóban számos változata terjedt el a mikró gombjainak.

Mikrosütő alkatrészek beszerzését megteheti a bal oldalon található Háztartási Gép Alkatrészek fotóra klikkelve.

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás