Elektromos fogkefe fej

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Nyomtatás
Ha arra kéne tippelni, hogy mi a leggyorsabb dolog a világon, akkor az autómániások biztosan egy Ferrarira vagy Lamborghinire tennék le a voksot a legtöbben pedig a repülőre tippelnélek, és talán senki nem gondolná, hogy a mezőnyben erősen ott van az elektromos fogkefe is, illetőleg a feje, amely percenként akár 9.800 fordulatra és 40.000 lüktetésre is képes.

Bizony, az elektromos fogkefék erre képesek, nem véletlenül ajánlják a fogorvosok szemben a manuális fogkefékkel, hiszen legyünk bármilyen gyorsak ennek a számnak a közelében sem vagyunk. Az elektromos megoldás tehát gyorsabb, a sebességből adódóan azonban hamarabb is elhasználódik.

A gyári kiszerelésekben átlagosan 3-5 pótfej található, melyek egy-két hét alatt mehetnek a kukába, feltéve persze, ha valóban higiénikusan akarjuk ápolni a fogainkat. Egy elhasználódott fej többet árt, mint használ, így nem érdemes halogatni az időt az újak beszerzése előtt, főleg, hogy esetükben szerencsére nem beszélhetünk nagy összegekről.

Elektromos fogkefe fej

Az elektromos fogkefe fejeknek szerencsére megvan az a hatalmas előnyük, szemben a mai elektronikai termékek nagy többségével, hogy gyakorlatilag a cserélni kívánt termék minden modellel kompatibilis. A döntés így vagy esztétikai, vagy ár alapján történik. Azért ebben az esetben sem szabad a legolcsóbbat választani, mert az valószínűleg anyagminőségben nem veszi fel a versenyt a drágább termékekkel és így előbb el is fog használódni.

Elektromos fogkefe tartozékok beszerzését megoldhatja a bal oldalon található Háztartási Gép Alkatrész Webáruház fotóra klikkelve!

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás