Mosógép lengéscsillapító cseréje

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Nyomtatás
A mosógép lengéscsillapítója leginkább egy szelfi botra hasonlít, ami megtévesztő lehet, hiszen ennél jóval nehezebb feladatot lát el. Ha elromlik a lengéscsillapító, akkor nem fogunk tudni mosni, hiszen a dob vagy nem mozog vagy nem úgy, ahogy kellene.

Sajnos a mosógépek meghibásodása természetes dolog, még akkor is, ha drága és márkás készülékről van szó. Az alkatrészek egy idő után elhasználódnak, elkopnak, eltörnek.

Nincs ez másként a mosógépek lengéscsillapítójával sem. Tekintve, hogy a mosógép lengéscsillapítójának javítására nemigen van lehetőség, a felmerült problémát csak az alkatrész cseréjével oldhatjuk meg.

A lengéscsillapító beszerzése elég nehézkes, hisz ez a dolog márka és modellfüggő is egyben. Vásárlás előtt ezért mindenképpen írjunk fel minden adatot a készülékünkről, vagy előzetesen vegyük ki a lengéscsillapítót és írjuk le a számokat róla és mutassuk meg azt az eladónak, hogy biztosan ne legyen probléma.

Hogy is csináljuk?

Maga a csere sem egyszerű dolog, hiszen szét kell szedni hozzá az egész mosógépet. Ha nincs műszaki érzékünk, akkor lehet, hogy szerencsésebb dolog szerelőt hívni a probléma megoldásához. A javítást mindenképpen végezzük el, hiszen attól, hogy tönkrement a lengéscsillapító a mosógépnek még „nincsen semmi baja”, vagyis nem kell új készüléket vásárolni. Az árát illetően az alkatrész nem túl nagy befektetés, így mindenképpen a javítás a bölcsebb megoldás, akár mi, akár szakember végzi el a műveletet.

Mosógéphez lengéscsillapítók vásárlása ebben a webáruházban megoldható:http://netlap.info/termekkategoria/…/mosogep-lengescsillapito/

Mosógép lengéscsillapító cseréje

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás