Letört ajtónyitóval nem működik a mosógép

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A mosógép ajtónyitó fülek, kilincsek, fogantyúk pótlása fontos!

Nem is olyan régen, néhány évtizede a mosógép még luxuscikknek számított, csak elvétve lehetett látni egy-egy jobb anyagi körülmények között élő család otthonában ezt a rendkívül praktikus segédeszközt. Mára a mosógép már egyáltalán nem luxus, egy-két kivétellel szinte minden háztartásban megtalálható. Az évek során a mosógépek hatalmas változáson mentek keresztül, napjainkban szinte kizárólag automata, minden magától csináló, intelligens mosógépeket lehet kapni, amiknek még azt is megmondhatjuk, mikor kezdje el a mosást, így teljesen a napi rutinunkhoz igazíthatjuk ezt a műveletet.

Mosógép ajtónyitó fül

Manapság a gyártók mindent megtesznek azért, hogy minél kényelmesebb és egyszerűbb legyen a mosógépek használata, ezért van rajtuk egyre több funkció, a gépek egyre többet „tudnak”. Azonban nem csak az elektronikai részre igaz ez, a kivitelezésben is törekszenek a könnyű és kényelmes használatra. Ennek ellenére a elöltöltős mosógépek ajtajára, illetve felültöltős modellek esetében a tetejére, ajtónyitó füleket, kilincseket, valamint fogantyúkat álmodtak meg, ezzel is egyszerűbbé téve a használatot.

Természetesen, azonban mint mindennek, ennek is megvan az árnyoldala: az ezerféle érzékelővel ellátott mosógépek a legkisebb malőr miatt képesek leállni, így ha a fogantyút, kilincset, vagy nyitó fület véletlenül letörjük, számíthatunk rá, hogy amíg ki nem cseréltettük, átmenetileg búcsút kell intenünk szeretett készülékünknek és a vele járó kényelemnek, letört alkatrésszel ugyanis a modern, elektromos mosógépek jó része nem működik.

Mosógép ajtónyitó fülek, kilincsek és fogantyúk vásárlása: https://netlap.info/termekkategoria/…/mosogep-ajtonyito-fulek/

mosógép ajtó fogantyú

Szinte mindegyik márkájú mosógépnél használnak a gyártók ajtónyitó fogantyút. Pl. LG, Samsung, Whirlpool, Ariston, Indesit, Hotpoint, Candy, Zanussi, Electrolux, AEG, Siemens, Bosch, Fagor, Beko, Ardo, Gorenje, Elin, Ignis, Zerowatt, Techwood stb. A kicserélésük különösebb szaktudást nem igényel, mindössze némi műszaki-érzéket.

 

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás