Kávéfőző tisztító

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Többféle kávéfőző tisztító létezik, így elég nehéz eldöntenie, hogy melyik a legmegfelelőbb a készülékéhez. Általában ésszerűen vásárolnia tisztítószert. Ezalatt értve, hogy semmiképp ne vegyen meg, olyan tisztítószert, amivel kárt tehet az egészségében és a készülékében.

Kávéfőző, kávéautomata tisztító

Szinte minden márkájú kávéfőzőhöz kapható tisztítószer, pl. DeLonghi, AEG, Electrolux, Melitta, Braun, Bosch, Siemens, Solis, Nivona, Teka, Smeg, Ufesa, Krups, Kenwood, Senseo, Saceo, Philips, Jura, Miele, stb. Előfordul, hogy az Ön készülékének gyártója nem gyárt tisztítószereket, akkor kérje ki a egy kereskedő-szakértő véleményét.

Ebben a webáruházban szívesen segítenek, hogy melyik tisztítószer a legmegfelelőbb az Ön készülékéhez: RTX tisztítószer webáruház

A tisztítószerek többféle verzióban készülnek, mint pl. folyékony, por, vagy tabletta formájában. persze a kiszerelés is lehet más és más, flakonos, bliszetres, vagy akár dobozos is. Lényeges szempont, hogy mindenképpen ivóvizes zsírtalanítót, vízkőtelenítőt vásároljon, mert egy sima használatával a saját egészségét kockáztatja. Általában a vízkőoldó citromsavas összetételű szokott lenni, így kímélve a kávéfőzőt, kávégépet és Önt.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért ne használjon speciális vízkőoldót. A házi megoldás, pl. az ecet és a citromsav is megoldás lehet? Ezek a házilag használatos vízkőoldók is oldják a vízkövet, ellenben nem teljesen, így a megmaradt darabkák dugulást okozhatnak a kávéfőző csöveiben és egyéb alkatrészeiben. Ezáltal sokkal nagyobb kárt okozhat a kávéfőzőjében, kávéautomatájában és egy szervizelés és alkatrészek költsége már nem is lesz olyan örvendetes. Tehát mindenképp kérje ki a szakkereskedő véleményét! A fentebb található webcímen ezt elérve meg is teheti.

Kávéfőző vízkőoldő, zsíroldó

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás