Tűzhely ajtó tömítés

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Tűzhely ajtó tömítés cseréje

Háztartási eszközeink, gépeink teli vannak olyan különböző alkatrészekkel, amik közül egy-egy néha elromlik. Ebben az esetben persze nem kell azonnal kétségbeesni és újat vásárolni, hiszen sokszor elég csak az adott alkatrészt kicserélni. Ha ügyesebbek vagyunk, ezt megtehetjük magunk is, így magán az alkatrészen kívül más költségünk nem lesz.

Fontos azonban, hogy ilyen munkának csak akkor álljunk neki, ha biztos, hogy be is tudjuk fejezni, ellenkező esetben kellemetlen perceket okozhatunk magunknak, és végül úgyis kénytelenek leszünk szakemberhez fordulni.

Tűzhely ajtó tömítés

 

Szinte mindig szerezhető új tömítés

A tűzhelyek sütő részének ajtajával elég gyakran adódik gond, aminek főleg az szokott lenni az oka, hogy elhasználódik a tömítés. Ebben az esetben nincs más dolgunk, mint beszerezni egy új tömítést, és a régit lecserélni az újra. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy nem fogunk újat találni, hacsak nem egy ősrégi tűzhellyel rendelkezünk, biztos, hogy tudunk majd tömítést vásárolni, bármilyen típusról legyen is szó. A tömítés cseréje már csak azért sem bonyolult dolog, mert a sütő ajtaját kinyitva közvetlenül hozzáférhetünk, nem kell semmit szétszerelni hozzá.

Mire kell figyelni?

Talán mondanunk sem kell, de fontos, hogy, mindig úgy álljunk neki a tűzhelyajtó tömítés cseréjének, hogy a tűzhelyet éppen nem használjuk. Jó alaposan nézzük meg vásárláskor a tömítést is, mert ha nem a tűzhelyünk típusának megfelelőt vesszük meg, az valószínűleg nem lesz jó a tűzhelyünkhöz, és nem fogjuk tudni megoldani a problémát.

Ha tűzhely ajtó tömítésre van szüksége itt megvásárolhatja: https://netlap.info/…/tuzhely-szigetelesek/

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás