Problémák, amik felmerülhetnek mosás közben

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A kiváló állapotú mosógépek használata nagymértékben megkönnyíti a házvezetést, hiszen csak bele kell tennünk a gondosan kiválogatott ruhákat a készülékbe és azok gombnyomásra tiszták lesznek. Néha azonban előfordulhat, hogy valami furcsát észlelünk a fürdőszobában vagy a konyhában. Például egy szokatlan zajt, vízszivárgást vagy más rendellenességet, ami egyértelműen azt jelzi, hogy valami nincs rendben a géppel. Ilyenkor könnyen meglehet, hogy a mosógép vízszintszabályzó meghibásodásáról van szó.

vizszintszabalyazo

Egyből kifolyik a víz

Ha azt tapasztaljuk, hogy a kiválasztott program elindítását követően feltelik a gép dobja vízzel, de nem áll meg az optimális szinten, hanem tovább emelkedik és egyből kifolyik a kivezető csövön keresztül, akkor valószínűleg meghibásodott a mosógép vízszintszabályzója. Ez egy meglehetősen komoly gond, hiszen használhatatlanná válik a készülék és egy csomó víz feleslegesen elfolyik. Ilyenkor azonnal le kell állítani a gépet és ki kell venni a ruhákat.

Mi a megoldás?

A legjobb, ha rögtön tárcsázzuk a mosógépszerelő telefonszámát, aki pontos instrukciókat tud adni a további teendőkkel kapcsolatban. Amennyiben ő is megerősíti, hogy elromlott a mosógép vízszintszabályzója, akkor kétségkívül be kell szereznünk egy újat. A kínálatban nagyon sokféle típushoz megtalálhatók azok az alkatrészek, amik másutt csak nagy nehézségek árán vásárolhatók meg. A cserét követően a szeretett készülékünk újra működőképes lesz és nem kell tartanunk attól, hogy a víz ismét kifolyik az automatikus szabályzórendszer hiányában.

Mosógép alkatrészeket ebben a webshopban talál: https://netlap.info/

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás