Mosás után nem lesznek tiszták a ruhák?

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Az újonnan vásárolt, jó minőségű mosógépek sokáig kiállják az idő próbáját. Egy idő után azonban felmerülhetnek problémák a működésével kapcsolatban. Ilyenkor érdemes szakembert hívni, hogy alaposan átvizsgálja a rendszert és megállapítsa, mi akadályozza a hatékony üzemelést. Nem minden esetben van szükség a teljes gép cseréjére, hiszen néha csak egy-két alkatrész sérült vagy hibásodott meg. Ez abban az esetben is igaz, ha a mosógép mosószer adagolójával kapcsolatban merülnek fel gondok.

felultoltos-mososzertarto

Mosószer adagoló tisztítás

Amikor arra leszünk figyelmesek, hogy a mosógépből kivett ruhák koszosak maradtak, akkor könnyen meglehet, hogy a mosószer nem tud eljutni a készülék dobjába és ez okozza a problémát. A mosógép mosószer adagolója rendszeres tisztítást igényel, ugyanis a felületén gyorsan felhalmozódnak a szennyeződések és a nem kívánatos vízkő is megjelenhet rajta. Az adagoló egy mozdulattal kiemelhető a mosógépből, így minden használat után meg tudjuk tisztítani. Hatékony megoldás, ha meleg, ecetes vízbe tesszük és fél órán keresztül ázni hagyjuk, de ha szükségesnek látjuk, akkor egy régi fogkefével is átsúrolhatjuk a belső részét.

Amikor cserélni kell

Ha korábban nem fordítottunk elég figyelmet a mosógép mosószer adagolójának karbantartására, akkor előfordulhat, hogy az egyetlen lehetőség az, ha kicseréljük. Ma már minden típusú mosógéphez be lehet szerezni azokat az alkatrészeket, amiknek a megléte nélkülözhetetlen a megfelelő működéshez. Csupán egy kis türelmet igényel, hogy átnézzük a választékot, de megéri a ráfordított időt és energiát, hiszen az új alkatrésszel ismét gyors és kényelmes lesz a mosás.

Mosógép mosószertartók itt tekinthetőek meg: https://netlap.info/…/mosogep-mososzertartok/

 

eloltoltos-mososzertarto

 

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás