A mosógép ajtó meghibásodásának jelei

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Bár az intelligens nagy berendezések tervezői nagy figyelmet fektetnek az általuk megkreált készülékek minden részletére, a mosógép ajtó meghibásodását még így sem lehet teljesen kizárni a masina hibalehetőségének a repertoárjából.

Felültöltős mosógép

Minden a kényelemről szól

Alig néhány évtizeddel ezelőtt a mosógépek luxuscikkeknek számítottak. Szerencsére mára sokat változott ez a tendencia. A mai korszerű mosógépek intelligens megoldásokkal működnek, az időzítőfunkciójuknak köszönhetően pedig akár előre is beprogramozhatjuk a mosást. Persze, ha a mosógép ajtó megsérül, a berendezés nem indul el.

Letört alkatrésszel a gép nem hajlandó elindulni

Ha az ajtó fogantyúja, zsanérja vagy az – elől töltős egységek esetében- üveglapja megsérül, a készülék hibát jelez, és nem indítja el a mosást, ugyanis a vezérlőmodul észleli, hogy a mosógép ajtó nem biztosít megfelelő záródást.

Fő a nyugalom, avagy a mosógép ajtó meghibásodása a kisebb rossz

Bizony, még a legapróbb gond esetén sem számíthatunk a gördülékeny üzemeltetésre! Amíg a problémát nem orvosoljuk, addig a mosásnak és a kényelemnek is búcsút inthetünk. Jó hír azonban, hogy a Netlap háztartási gép alkatrész webáruház oldalán minden gond nélkül válogathatunk a mosógép alkatrészek között.

A webáruházban kaphatóak elöltöltős és felültöltős mosógép ajtók is: https://netlap.info/termekkategoria/mosogep-alkatreszek/alkatresz-szerint-mosogep-alkatreszek/mosogep-ajtok/

Mi a különbség az elöltöltős és felültöltős mosógép ajtók között?

Az elöltöltős mosógépek ajtaja a gép elején helyezkedik el, így könnyedén hozzá lehet férni a mosógép belsejéhez a ruhák betöltése és kivétele során. Az elöltöltős mosógépek ajtaja általában nagyobb, így könnyebb nagyobb tárgyakat, például takarókat, ágyneműket vagy szőnyegeket is mosni.

A felültöltős mosógépek ajtaja a gép tetején található, így a ruhákat a mosógép tetejére kell tenni. Az ajtó általában kisebb, így nehezebb nagyobb tárgyakat mosni, de a mosógép kisebb helyet foglal el a helyiségben.

Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai, ezért a választás a személyes preferenciáktól függ.

Elöltöltős mosógép

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás