Speciális háztartási gép tisztítószerek

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Háztartási készülékeink, használata során, szennyeződés, vízkő, zsír, és egyéb szennyeződések keletkezhetnek. Ezeket érdemes minél előbb eltávolítani, a hatékonyabb működés, és a folyamatos használat miatt. Természetesen nem szeretnénk, ha készülékünkbe maradt vízkövet, táplálék kiegészítőként folyamatosan bevinnénk a szervezetünkbe.

Különböző speciális tisztítószerekkel, amelyek mind a maga kategóriájában egyedülálló módon eltávolítja a szennyeződéseket.

Az RTX tisztítószer webáruház örömmel segít ennek a problémának a megoldásában, ezért be is mutatnék Önnek pár terméket a kínálatukból. A baloldalt megtalálható Háztartási Gép Tisztítószerek fotóra kattintson, majd a webáruház a keresőjébe üsse be a rendelési számot, így a terméket megtudja vásárolni.

Senseo vízkőtelenítő

A Senseo vízkőoldó eltávolítja a kávéfőző belsejéből a vízkőlerakodásokat. A tasak tartalma 100%-os citromsav. A dobozban 4 tasak (4×50 gramm). Philips Senseo HD7011/00.

Senseo vízkőtelenítő

Rendelési száma: 5658006

 

Hűtőgéptisztító

Hűtőgép tisztító spray. Ez a biológiailag lebomló szer megszüntet minden szennyeződést és penészt a hűtőgépben. Hasonlóképpen hatékony a baktériumok és a rossz szagok ellen is. Alkalmazás: Spriccelje a szert a gép belsejébe, majd törölje azt át nedves ruhával. A készüléket ezt követően nem kell kimosni. A szer ne kerüljön gyermek kezébe! Kerüljük a szemmel való érintkezést! Tartalom: 500ml. Electrolux, 50284834004.

Hűtőgéptisztító

Rendelési száma: 8918756

 

Kerámiatűzhely kaparó

Kerámia tűzhely tisztító kaparó. Hatékony és karcolás mentes tisztítást biztosít az indukciós, az üvegkerámia és az üveg tűzhelyek felületein. Foltmentes tisztaság és tartós csillogás biztosítva filmréteget képez. Ez a tisztító-kaparó nélkülözhetetlen az üvegkerámia főzőlapokra ráégett egyéb szennyeződések eltávolításához. W-pro, SCR003, 481281718548. Pót-pengék vásárolhatóak külön is a webáruházunkban (481281728162).

Kerámiatűzhely kaparó

Rendelési száma: 116210

 

Vízkőoldó mosógéphez és mosogatógéphez

Professzionális vízkőoldó mosógépekhez és mosogatógépekhez. A készülékek hosszú élettartama megőrzése érdekében ajánlott használni ezt a vízkőoldót. Tartalom: 250 gramm. W-pro DES200, 481281719351.

Vízkőoldó mosógéphez és mosogatógéphez

Rendelési száma: 9976057

Tekintse meg teljes a kínálatot nem fog csalódni!

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás