A baktériummentes mosáshoz nem kell többé a főzőprogramot használnia?

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A Samsung Electronics a WF-B145NV és a WF-B125NV modelljét a Nano Health System™ technológiával bővítette. Az ezüst ionoknak köszönhetően ez az újfajta technológia gondoskodik a baktériumölő és egyben szagmentes mosásról. Az új modellek gazdag kiépítettsége és a szokatlanul halk “alvó” programja elnyerte a felhasználók tetszését.

Samsung WFB145NV

A hűtőszekrények belső terének ezüsttartalmú bevonata már régen felvette a harcot a baktériumokkal szemben. Ezt a csodafegyvert most a mosógépekben is bevetik. A samsung Silver Nano Health System™ technológiája anyagtól függetlenül, már 30 °és 40 °C mosási hőmérsékleten is elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át és ezzel biztosítja a szagmentes mosást. Normál esetben a baktériumok csak 60°C-os vagy ennél magasabb mosási hőmérsékleten pusztulnak el. Ez a technológia az ezüst ionok hatásán alapul, amelyek természetüknél fogva csíraölő hatásúak és ezt a tulajdonságukat hasznosítja ez az új mosási eljárás. A mosógépben két színtiszta ezüstlemezt helyeztek el és a mosás során ezek között történik meg az ioncsere.

Sok funkció és egyéni beállítás: Az új gépek speciális kevertszálú, folttisztító és baby pamut programmal rendelkeznek. Ezekben a programokban plusz öblítési folyamat gondoskodik a teljesen mosószermaradék mentes öblítésről. Egy speciális funkció az alvóprogram: a gyorsmosáshoz választják a felhasználók ezt a programot, amely az alacsony fordulatszámnak köszönhetően extra halkan centrifugál. Az öblítések számát maga a felhasználó állítja be. A beállítható legmagasabb öblítésszám: öt. Valamennyi funkció, beleértve az ezüst mosást is, egyedileg vezérelhető. Szagmentes mosás és mosógép védelem a Silver Nano Health System™ segítségével Az ezüst mosás (Silver Wash) funkciónak köszönhetően az ezüst ionok a baktériumok 99,9 százalékát elpusztítják. ASilver Nano Health System™ lényege, hogy az elektrolízis egység ezüst ionokat juttat a vízbe. Az ezüst ionok baktériumölő tulajdonságát kihasználva, a ruha kémiai adalékanyagok nélkül is baktériummentes állapotban vehető ki a gépből. A baktériummentes mosás egyben szagmentes is, hiszen a baktériumok a zsírsavak mellett az izzadtságot is felbontják, amely a szagért felelős. Baktériumok nélkül a szag nem tud kialakulni. A mosógép előnyei: az ezüst ionok a mosógépen belül gondoskodnak a baktériumok folyamatos és hatékony eltávolításáról és ezzel megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását.

A mosógép ezen tulajdonságán keresztül számos más előnyhöz is hozzzájut a felhasználó:a pamut, a szintetikus szálból készült és más érzékeny anyagok is – mint például a selyem – az ezüst mosás programon baktériummentesen tisztíthatók. Energiát takarít meg, kíméli a környezetet és a ruhanemű tovább megtartja a színét és a formáját. A Silver Nano Health System™ segítségével a ruhanemű impregnálódik: az ezüst ionok hozzátapadnak a textil szálakhoz és megakadályozzák hogy a baktériumok újból kifejlődjenek – 30 napig. A ruhanemű tovább marad tiszta és higiénikus.

Mi is lényegében a Silver Nano Health technológia?

A „Silver Nano Health™“ technológia “hajtómotorja” az elektrolízis egység, amely a tiszta ezüstöt közvetlenül a víz beengedésekor elektrolízis útján ezüst ionokká alakítja. A „Silver-Wash“ funkció a Samsung mosógépekben egy nyomógomb segítségével lép működésbe. A nanométerben mérhető parányi ionok a mosás és az öblítés során a mosógépbe kerülnek, ahol azonnal mélyen beépülnek a ruhaneműbe. Az ionok 650 különféle baktérium 99,9 százalékát megölik. És mindezt már 30° vagy 40° C mosási hőmérsékleten is. A baktériummentes ruhaneműt elsősorban onnan ismerni meg, hogy teljesen szagtalan. És mindez vegyianyagok közbeiktatása nélkül történik. Az ezüst ionok befészkelik magukat a ruhaneműbe és ott 30 napig megakadályozzák a baktériumképződést. A „Silver Nano Health™“ technológiának köszönhetően természetesen maga a mosógép is baktériummentes.

Az új technológiából adódó 5 előny:

1. A baktériumok 99,9 százaléka már a hidegmosásban, 60° C alatti hőmérsékleten, kémiai adalékok nélkül elpusztul.

2. 400 milliárd ezüst ion beveszi magát a ruhaneműbe és elpusztít 650 baktériumfajtát. Ennek következtében a ruha szagtalanná válik.

3. Az utolsó öblítés során az ezüst ionok elraktározódnak a textilszálakban és ott 30 napig megakadályozzák az újbóli baktériumképződést.

4. Alacsony hőmérsékleten a ruhaneműt kíméletesen mossa ki a gép. Nincs többé szükség a főzőprogramra és ezzel jelentős energiamegtakarítást lehet elérni.

5. A mosódob is baktériummentes marad.

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás