Hűtőgép alkatrészek széles választéka

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A hűtőgép egy háztartás egyik legfontosabb eleme, hiszen naponta több tucatszor van szükségünk rá, hogy élelmiszereinket megfelelően hidegen tartsa. Emiatt egy hűtő, ami márkás és megbízható, megköveteli, hogy többet fordítsunk rá.

A rengeteg használat viszont meglátszik egy idő után egy színvonalas márkát képviselő hűtőgépen is. Ha a kábel, ami biztosítja folyamatosan az áramot a működtetéshez, olyan helyen van, amihez nem férünk hozzá egyszerűen, könnyen lehet, hogy megsérül, megtörik. De tudunk erre megoldást nyújtani a webáruházunkban kínált széles kábel választékkal. Sőt, ha konyhai elrendezésünk olyan, hogy ahova a hűtőgépet szánjuk nincs a közelben áramforrás, amihez csatlakoztatható, többféle hosszabbítókábelt tudunk megoldásként nyújtani, a 1,8 méterestől akár a 3 méteres hosszúságig. Sőt, változatos hálózati csatlakozó, és aljzat kínálat is található nálunk ezek meghibásodása esetén.

Ezenkívül rengeteg márkájú hűtőgéphez tudunk üvegtartót, polcot vagy zöldségtartót biztosítani azok repedése, színeződése esetén. Ezekhez a legjobb márkák alkatrészeit találhatja meg nálunk, mint például: Gorenje, LG, Samsung, AEG. Ráadásul alsó és felső ajtókhoz is tudunk nyújtani ajtópolcokat, rekeszeket, ajtóbéléspolcokat. Műanyagból és üvegből készülteket egyaránt, így segítünk meghosszabbítani hűtőgépének élettartamát. Bármilyen hűtőgép alkatrész meghibásodása esetén forduljon bátran hozzánk, vagy keresse webáruházunkban, a https://netlap.info/../hutogep-alkatreszek/ oldalán.

Szinte minden ismert márkához tartunk alkatrészeket, mint pl. termosztát, polc, italtartó, zöldségesrekesz, fiók, fűtőszál, ajtószigetelés, fogantyú.

 

 

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás