Hajvágó vezetőfésű

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A vezetőfésű a legkényesebb része a hajvágásnak, nem kell szégyellni, ha a csomagolásban elsőre valaki nincs tisztában vele, hogy mi is az. Ami az első hajvágás után magától értetődő lesz, az elsőnek furcsának tűnhet: mi is ez a fura valami? Ha nem passzintjuk fel a hajvágóra és nélküle vágunk bele a frizuránkba, azonnal ki fog derülni.

Hajvágó vezetőfésű

Ha nem vagyunk gyakorlott, otthoni hajvágók, akkor érdemes először a legnagyobb fejjel próbálkozni, vagyis azzal a beállítással, amelynek a legszélesebb a távolsága, így kevesebb eséllyel fordul elő, hogy túlságosan is rövidre vágjuk a hajunkat. Ezt követően már tudunk viszonyítani, hogy melyik beállítás mennyi is valójában. Igaz ugyan, hogy fel vannak tüntetve a méretek, például, hogy 20 mm, de a gyakorlatban ez nem sokat ér, az igazság bizony a tükörbe nézve fog visszaköszönni ránk. Reméljük, nem azt mondja, hogy: Jajj.

A vezetőfésű egy idő után elöregedés miatt eltörhet, de ha rálépünk, könnyedén rongálódhat. A felhelyezés során is sérülhet, esetlegesen rosszul pattintjuk be és eltörik a fésű. A csere másik oka lehet, ha egyszerűen elveszik. Akárhogy is, ha valami történik, kénytelenek vagyunk újat beszerezni, mivel nélküle csak a kopasz frizura jöhet szóba. A készüléke modellszáma alapján könnyedén megtalálható az új pót-fésű.

Hajvágó vezetőfésűt a bal oldalon található Háztartási Gép Alkatrész Webáruház fotóra klikkelve talál.

Szinte minden ismert készülékhez tartunk fésűket, mint pl. Babyliss, Braun, Fagor, Grundig, Moser, Panasonic, Philips, Remington, Rowenta, Solac, Wahl, Zelmer stb.

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás