Hajvágó vágófej beszerzése

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Ha elektromos hajvágót vásárolunk, egyre gyakrabban találkozhatunk a készülék oldalán feltüntetett vonzó reklámfogással, hogy „nincs szükség a pengék olajozására”. Ez nagyon jól hangzik, de ne legyenek illúzióink, igenis, hogy szükség van olajozásra. Ami fém és súrlódik az egy idő után a keletkező hőmérséklettől torzul, törik, kopik, így vagy úgy, de tönkremegy, vagyis ha nem olajozzuk az újonnan vásárolt haj vagy szakállvágónkat rövid úton dobhatjuk a kukába. Általában azért ez a garanciaidő után szokott megtörténni, ami nem véletlenül nem túl sok a készülékcsalád esetében.

Hajvágó vágófej

Ha intenzívebb használatnak van kitéve a hajvágó készülék, akkor sajnos előbb nem utóbb, így is úgy is el fog romlani, függetlenül attól, hogy milyen jó nevű márkától vásároltunk terméket. Sajnos arra még nincsen orvosság, hogy a percenkénti több ezer fordulatszámon pörgő apró pengék ne használódjanak el egy idő után.

Kétségbe esni azonban nem kell, amennyiben ez bekövetkezik, hiszen a legtöbb modellen cserélhető a vágófej, egy márkahű vágófej megvásárlásával pedig gyakorlatilag egy új hajvágó gépet kapunk, annak az árnak a töredékéért, mint ha valóban egy vadonatúj új készüléket vásárolnánk. Ha azt érezzük, hogy nem úgy vág a gépünk, ahogy korábban szokott, esetleg, hogy hamar vagy túlságosan felforrósodnak a pengék, akkor érdemes elkezdeni gondolkodni a cserén, hogy ne akkor legyünk bajban, ha már többet ártunk a frizuránknak a készülékkel, mint használunk.

Minden ismert márkájú hajvágóhoz tartunk vágófejet, mint például Babyliss, Braun, Fagor, Grundig, Panasonic, Philips, Remington, Rowenta, Solac, Zelmer stb.

Hajvágó vágófejet a bal oldalon található Háztartási Gép Alkatrész Webáruház fotóra klikkelve talál.

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás