Grill lávakő

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Nyáron a kerti parti alkalmával, kiemelkedő csúcspontja lehet a grillezés. A családi ház teraszán vagy a kertben tartott hétvégi összejövetel nagyon kellemes, felszabadító és stresszoldó élmény, hisz a hangulat laza, nem kell merev szabályokhoz kötni sem magunkat, sem a vendégeket. A nyári grill parti remek hangulata felejthetetlen élményeket produkálhat számunkra, ha minden gördülékenyen megy. Az alapanyagok, és a grillezéshez szükséges kellékek beszerzése, ha megtervezetten zajlik le, akkor nem ütközhetünk problémákba.

grill

A szabadban eltöltött grill partikra többnyire faszenes, elektromos vagy lávaköves grillezőt használunk.

Szeretnénk, ha gondtalan lenne ez a nyári élmény Önnek, és ezért is szeretnénk bemutatni hozzá egy nélkülözhetetlen eszközt a lávakőt.

Lávakő grillhez:
A lávakő különösen ajánlott Grill, Gáz-Grill, Elektro-Grillhez, és szaunához. 100% lávakő, maximális hővezetés: 1,4 kg. A forró lávakő az egyetlen anyag, amely elviseli a nagy hőmérséklet-különbségeket, és hideg vízzel öntözve sem repedezik meg.

Webáruház: http://haztartasi-gep-alkatresz.shopx.hu/index.php/haztartasi-gep-alkatreszek/suto-tartozek/lavako-w-pro-lst149.shopx

Reméljük, hogy tudtunk segíteni, hogy a Grill Partija felejthetetlen élmény legyen.

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás