Olajsütő kosár

 Háztartási gépekhez alkatrészek

Nyomtatás
A fritőzök kulcsa az olajsütő kosár, ezért ha a szalma krumpli sütés nagymesterét választjuk, akkor szintén érdemes nem a legolcsóbbat választani, mert itt rendkívül fontos, hogy milyen anyagból készül a kosár. Ha rozsdásodik, akkor nagyon hamar dobhatjuk ki a kukába.

Olajsütő kosár

A legjobb a rozsdamentes acél, ebben az esetben biztosak lehetünk benne, hogy hosszú időre választunk társat a különböző ételekhez. Másik fontos apróság, hogy milyen a kosár kiemelője vagy nyele. Apróságnak tűnhet, pedig koránt sem mindegy, hogy csak konyharuhával tudjuk-e megfogni a kosarat, vagy puszta kézzel is. Ebben az esetben természetesen szigetelt a kosár nyele.

A konyha balesetek 90 százaléka valamilyen típusú égés, amiben előkelő helyen van az olajsütő kosár is, az ember meggondolatlanul odakap, megmarkolja a tűzforró nyelet és már kész is a baj, ha azonban szigetelt végűt választunk, akkor ez nem történhet meg, arról nem beszélve, hogy esztétikai szempontból is jobb döntés, ha egy fekete vagy egyéb színnel is kiegészül a dolog.

Ha ne adj’ isten elrozsdásodik vagy a sok forró olajtól deformálódik a rács, akkor bizony sok dolgot nem tehetünk, ezt javítani nem lehet, de ha lehetne, akkor se lenne érdemes, újat kell venni. Szerencsére itt is, mint általában a konyhai kiegészítők esetében hatalmas a választék, így anyagban és formában is biztosan találunk olyat, ami passzol a készülékhez. Egy dolgot kell még figyelembe venni, hogy legyen mosogatógépben mosható, de ezt szinte minden termék elmondhatja magáról, feltéve persze, ha belefér a mosogatógépünkbe, de ha nem azt nem a kosár szemére kell vetni.

Vadonatúj fritőz kosarakat vásárolhat a bal oldalon található Háztartási Gép Alkatrész Webáruház fotóra kattintva.

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás