Aquastop működése – hogyan tehetjük biztonságossá a mosást?

 Háztartási gépekhez alkatrészek

A mosás az egyik leggyakoribb teendő, amit rendszeresen elvégzünk a háztartásban. Ahhoz, hogy a mosógépet problémamentesen tudjuk használni, nagyon fontos, hogy kitűnő műszaki állapotban legyen és minden alkatrésze hibátlanul működjön. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor annak akár súlyos következményei lehetnek. Az Aquastop működése lehetővé teszi, hogy a mosás minden alkalommal maximális biztonságban valósuljon meg.

Vízszivárgás ellen

Gondoljunk csak arra, hogy milyen sokan áztatják át a szomszéd mennyezét egy társasházban. A víz szivárgása családi házakban is gyakori jelenség, ami nagy anyagi károkat vonhat maga után. Ez velünk is könnyen előfordulhat, ha nem szentelünk elég figyelmet a mosógépünk működésére. Az Aquastop egy olyan vízbiztonsági eszköz, ami nagy segítséget nyújt abban, hogy a készülék még véletlenül se árassza el vízzel a fürdőszobát vagy a konyhát. A modern készülékek már gyárilag fel vannak szerelve a biztonsági alkatrészekkel, de ha régebbi típust használunk, akkor sem kell lemondanunk az Aquastop nyújtotta előnyökről, hiszen utólag is könnyen csatlakoztathatjuk a rendszerhez.

F295720sz

Aquastop működése

Az szelepet közvetlenül a vízcsatlakozáshoz kell rögzíteni. Ha a cső valamilyen oknál fogva megsérül vagy működésképtelenné válik, akkor a biztonsági alkatrész automatikusan elzárja a csőben áramló víz útját, így az nem tud kifolyni. A szelep a mosógép kikapcsolása esetén is zárva van, így nem szükséges elzárni a főcsapot, ha hosszabb időre távol maradunk az otthonunktól. Az Aquastop működése rengeteg bosszúságtól és plusz kiadástól kímél meg minket, ha ugyanis felszereljük a mosógépünkre, akkor garantáltan nem kell tartanunk a vízszivárgástól. Az aquastop befolyócsövet soha nem toldjuk, ne hosszabbítsuk, mert akkor elveszíti azt a funkcióját amiért feltesszük azt.

Felszerelés

A felszerelés nem bonyolult, csupán néhány percet vesz igénybe a művelet. Ha nem vagyunk biztosak magunkban, akkor érdemes szólni egy szakembernek, aki gyorsan megoldja helyettünk a feladatot. Az Aquastop működése garantáltan a megelégedésünkre szolgál és az otthoni árvíz gondolata nem okoz több álmatlan éjszakát számunkra.

Aquastop befolyócső vásárlás itt oldható meg: netlap.info/?s=aquastop+befoly%C3%B3cs%C5%91&post_type=product

F295720blog

Gyorsabb alkatrész információ: info@shopx.hu

hozzászólás